Wednesday, August 4, 2010

Team....

U know my team?
My team rite know consists of PhD student, master student and graduate
Y me?
Y should I lead them?
If I have a right to make decision, I won't be
But I proud to lead 

Saya nak jadi orang biasa je
Yang orang tak kenal saya

Cikgu saya kata...
Nak cari redha manusia seluruhnya...tak kan dapat punya...
Sebab manusia tak sama...ada pasang surutnya...
Tak mungkin ada orang yang suka kat kita semuanya
Time mereka suka, mereka suka la kat kita...sayang kat kita
Time mereka tak suka, mereka tak suka la...maybe buang kita camtu je...
Dia kata...takpe...yang penting redha Dia...Dia suka....Cukup la itu untuk kita...

2 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°
رمضان مبار… رمضان كريم… رمضان مبار…
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★°°

Salam ramadan Al Mubarak..
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Ramadan bulan yg mulia..
Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu.
Salam kunjungan salam ziarah…. Maaf kerana lama tak singgah blog sini…esok dah start puasa weeeehhhhh...

n-im said...

hehe..tm kasih...
aduss...lama btl buka blog ni