Saturday, February 27, 2010

Blog al-Manar

Saya fikir saya perlu merintis blog baru..khusus untuk sekolah. Walaupun area sekolah ini tidak mendapat liputan internet yang jelas, rasanya perlu juga sekolah di'masyarakat'kan. Sebagai permulaan, mungkin cukup dengan blog, then pastu bolehlah team website sekolah boleh dibentuk. 

Bila saya sampai dan bertugas di sini, banyak benda atau idea hendak dilontarkan untuk penambaikan. Tentang organisasi, lanskap, keselamatan, penglibatan masyarakat setempat, projek itu ini, SOP, ISO dan lain-lain lagi. Mudah-mudahan sekolah ini terus terserlah dan segala yang dicita-citakan tercapai

2 comments:

junior usmkk dietetik 3 said...

salam..apa khabar..abg ibrahim jadi cikgu ke skrg?smbung KPLI ke?kwn2 sy pun ada yg bercadang x nak teruskan dalam bidang dietetik.ada juga yg cadang nak sambung KPLI.

n-im said...

hihihi...suma pakat tnya abg soklan tu
emh..skrg ni mmg ckgu
tp akn dtg x tau la lg
so far, sronok jg
kat sni abg jd resource person..byk bnda yg mrk rujuk kat abg
emh..KPLI sesi 2010 xde rasanya
check btl2 di web kementerian